• Κιν
  • 6945 230292 - Τηλ 22210 77896

Δευτέρα - Παρασκευή ( 9.00 - 13.00 & 17.00 - 21.00  )

Λιγα λογια για εμενα

Βιογραφικο

Image

Βιογραφικό

Ο φυσικοθεραπευτής Χαράλαμπος Δ. Ζαζάτης στην Χαλκίδα, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι θεραπευτικές του συνεδρίες γίνονται από τον ίδιο και πάντα, με στόχο την καλύτερη δυνατή θεραπευτική παρέμβαση, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή. Επιλέγοντας σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας, γίνεται προσπάθεια επαναφοράς στα φυσιολογικά κινητικά πρότυπα, που έχουν χαθεί λόγω κάποιου προβλήματος. Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή με σημαντικές σπουδές στην Ιταλία όντας από το 1994 μέλος του πανελληνίου συλλόγου φυσικοθεραπευτών που καλείται να περιορίσει, κατά το δυνατόν, τα κινητικά προβλήματα των ασθενών του, όποια κι αν είναι η παθολογία που τα έχει προκαλέσει. Νευρολογικές και μυοσκελετικές παθήσεις, ατυχήματα, ακόμα και καρδιαγγειακές νόσοι μπορεί να επιφέρουν κινητική δυσκαμψία και προβλήματα.

Μέσα από την εμπειρία 24 χρόνων αλλά και την συνεχή εκπαίδευση εφαρμόζει αναλόγως την κάθε πάθηση καινοτόμες, πρωτοποριακές και άκρος αποτελεσματικές μεθόδους. Αυτά, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση του φυσικοθεραπευτή εγγυώνται την επιτυχή έκβαση των συνεδριών. Αναμφισβήτητα, η φυσικοθεραπεία αποτελεί μια βασική επιστήμη στον τομέα της υγείας. Ακόμα και στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής, οι πιο απλές φυσιοθεραπευτικές ασκήσεις βελτιώνουν τη φυσική μας κατάσταση. Η οσφυαλγία, ισχιαλγία, εγκεφαλικές παραλύσεις, ορθοπεδικές παθήσεις, νευρολογικές παθήσεις, λεμφικό μασάζ (μετά από μαστεκτομή) αποκατάσταση σκολίωσης και αποκατάσταση μετά από επεμβάσεις αρθροπλαστικής (γόνατος - ισχύου) είναι ορισμένες από την εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή του θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα της πάθησής σας, αφού, βέβαια, διαγνωσθεί επακριβώς η συμπτωματολογία της και επιλεχθεί η πλέον ενδεδειγμένη θεραπευτική προσέγγιση. 
 

physiotherapy-2.jpg

Η Αποστολή και το
Όραμά μας

Το κέντρο φυσικοθεραπείας δημιουργήθηκε από τον Χαράλαμπο Ζαζάτη το 1994. Η ίδρυση του βασίστηκε στο όραμα της ύπαρξης μίας κλινικής η οποία θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, βασιζόμενος όχι μόνο στις πρακτικές που παρέχονται μέσω της επιστήμης της Φυσικοθεραπείας αλλά και σε πρακτικές που απορρέουν από την πολυετή του εμπειρία.

Σεβόμενοι την διαφορετικότητα της κάθε πάθησης αξιολογούμε και διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης για κάθε περιστατικό ξεχωριστά με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και τον ανθρώπινο παράγοντα

Πολύχρονη Εμπειρία


Αποτελεσματικότητα


Εξειδίκευση


Συνεχής Εκπαίδευση & Ενημέρωση


Καινοτόμες Πρακτικές


Υποστήριξη

0
Ετησία Περιστατικά
0
Πλήρες Αποκατάσταση
0
Χαμόγελα

Επιλεγμένα συνέδρια και σεμινάρια

Συνεχεις Εκπαίδευση

 

Λεμφικό Μασάζ

Λεμφοίδημα και δυσλειτουργίες του Λεμφικού Συστήματος: Από την Πρόληψη στην Αντιμετώπιση

 

Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Η αναγνώριση της τεκμηριωμένης φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης (Advanced Physiotherapist).

 

Σκολίωση (PSSE)

Ειδικές Ασκήσεις για την Σκολίωση με την μεθοδο Souchard R.P.D (Αποκατάσταση στην συνολική στάση σώματος).

 

SHIATSU MASSAGE

Ολιστική θεραπεία δαχτυλοπιέσεων που αποσκοπεί στην ψυχική, την πνευματική και την σωματική ισορροπία

 

Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση

Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

 

Κινησιοθεραπεία

Τεχνικές κινησιοθεραπείας και χειρομάλαξης για την αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου στην αυχενική και θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

 

Αυχενική Μοίρα Σπονδυλικής Στήλης

Τεχνικές κινησιοθεραπείας και χειρομάλαξης για την αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου στην αυχενική και θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

 

Νευρολογικές Παθήσεις

Πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων με στόχο τη βελτίωση της κίνησης και της λειτουργικότητας, καθώς και τον περιορισμό των συμπτωμάτων του πάσχοντα.

Χρειάζεστε κάποια υπηρεσία μας? Κλείστε Ραντεβού μαζί μας

Κλείστε μαζί μας ραντεβου για το Κέντρο Φυσικοθεραπειας ή για κατ'οικον επίσκεψη
και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατον.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς?

Τεχνογνωσία, εμπειρία, καινοτομία.
Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στα πλαίσια μιας ανθρώπινης προσέγγισης και εξατομικευμένης θεραπείας για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών και φυσικών μέσων, δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Η αφετηρία μας πάντα ήταν και είναι η διαπροσωπική σχέση με τον ασθενή και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της κάθε περίστασης για 24 συναπτά έτη.
Άμεση υποστήριξη
Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση
Δωρεάν πρώτο ραντεβού
Image

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μ. Αλεξάνδρου 42, Χαλκίδα, Εύβοια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (24X7)

Κιν : 6945 230 292 Τηλέφωνο : 22210 77896

EMAIL

xzazatis@yahoo.com

ΩΡΑΡΙΟ

Δευ έως Παρα 9 πμ-1 μμ 5 μμ-9μμ

Σχετικά με εμάς

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Χαράλαμπος Δ. Ζαζάτης ασχολείται με την πρόληψη και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών - νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών. Στόχος μας η επίτευξη των προσωπικών σας επιδιώξεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ανεξαρτήτου ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.