• Κιν
  • 6945 230292 - Τηλ 22210 77896

Δευτέρα - Παρασκευή ( 9.00 - 13.00 & 17.00 - 21.00  )

Θεραπεία

Λέιζερ

Οι ακτίνες laser στη φυσικοθεραπεία

Το laser είναι μία πηγή ενέργειας η οποία εκπέμπει ένα καθαρό φως. Η έννοια του καθαρού φωτός έχει να κάνει με το ένα και μοναδικό μήκος κύματος εκπομπής του. Τα laser στην ιατρική διαιρούνται σε πολλούς και διαφόρους τύπους αλλά μπορούμε να τα κατατάξουμε σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

  • Ισχυρά laser με τα οποία κόβουμε ή εξαχνώνουμε διάφορους παθολογικούς, σκληρούς ή μαλακούς ιστούς. Αυτά ονομάζονται χειρουργικά laser.
  • Laser με τα οποία διεγείρουμε βιολογικά την κυτταρική λειτουργία. Αυτά ονομάζονται θεραπευτικά/ βιο-διεγερτικά ή χαμηλής ισχύος.

    Στη φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά/ βιο-διεγερτικά laser. Tα laser αυτά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχουν μικρότερη ισχύ από τα χειρουργικα και χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Μπορούν να προκαλέσουν φωτοχημικές αντιδράσεις μέσω της απορρόφησης των ακτίνων laser από τους ιστούς. Αυτά τα laser δεν έχουν θερμική αντίδραση και είναι απολύτως ασφαλή.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείαςΣήμερα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι χρησιμοποιώντας laser μικρότερης ισχύος, ανεβάζουμε εμφανώς την ενέργεια των κυττάρων του σώματος.

Ο μηχανισμός αυτοθεραπείας του οργανισμού λειτουργεί καλύτερα και οι τοξικές ουσίες αποβάλλονται από το σώμα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η κυκλοφορία του αίματος στον οργανικό ιστό που έχει υποστεί τη θεραπεία δέχεται θετικά θεραπευτικά ερεθίσματα. Επίσης εξασφαλίζεται η τόσο σημαντική για την ελαστικότητα του δέρματος σύνθεση των δραστικών ουσιών.

Χρειάζεστε κάποια υπηρεσία μας? Κλείστε Ραντεβού μαζί μας

Κλείστε μαζί μας ραντεβου για το Κέντρο Φυσικοθεραπειας ή για κατ'οικον επίσκεψη
και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατον.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μ. Αλεξάνδρου 42, Χαλκίδα, Εύβοια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (24X7)

Κιν : 6945 230 292 Τηλέφωνο : 22210 77896

EMAIL

xzazatis@yahoo.com

ΩΡΑΡΙΟ

Δευ έως Παρα 9 πμ-1 μμ 5 μμ-9μμ

Σχετικά με εμάς

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Χαράλαμπος Δ. Ζαζάτης ασχολείται με την πρόληψη και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών - νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών. Στόχος μας η επίτευξη των προσωπικών σας επιδιώξεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, ανεξαρτήτου ηλικίας ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.